Cursuri pe Facebook Cursuri pe Google+ Cursuri pe Twitter

Limba franceza nivel mediu pentru adulti

Cursuri de limbi straineFranceza este o limbă oficială în 29 de ţări, majoritatea alcătuind ceea ce se numeşte, în franceză, La Francophonie, comunitatea statelor vorbitoare de limba franceza. Potrivit Uniunii Europene, 129 de milioane (26% din cei 497,198,740) de oameni în cele 27 state membre vorbesc franceza, dintre care 65 milioane(12%) sunt vorbitori nativi şi 69 milioane (14%) fie o vorbesc ca limbă secundară sau limbă străină, fapt ce o face a 3-a cea mai vorbită limbă secundară din Uniunea Europeană, după germană şi engleză.

Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti se organizează la sediul nostru din Bld. Chisinau nr.1, Complexul comercial Cercul Magic (Piata Delfinului), la etajul 1.

Scopul cursului
Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti organizate de IATOM Training Centre au ca scop dezvoltarea la nivel mediu a celor cinci competenţe fundamentale (înţelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înţelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacţiunea în conversaţie) în scopul folosirii uzuale a limbii în situaţii concrete.

Profesorii
Cursurile IATOM Training Centre de limba franceza nivel mediu pentru adulti sunt predate de profesori cu experienţă şi traducători autorizaţi.

Grupe
Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti sunt desfăşurate pe grupe acătuite din 3-5 cursanţi, 6-9 cursanţi sau individual (cursant-profesor).

Poţi rezerva chiar azi un loc la cursul Limba franceza nivel mediu pentru adulti completând formularul nostru online.

Structura cursului:

O şedinţă cuprinde 2 ore de 2 ori pe săptămână.
Cursul este alcătuit din 2 module.

Modulul 1 are 28 ore (7 săptămâni).
Modulul 2 are 28 ore (7 săptămâni).
56 de ore (14 săptămâni) în total.

Oferte pentru cursuri:

Solicită acum o ofertă de preţ pentru cursul:
Limba franceza nivel mediu pentru adulti »

Beneficiază acum de reducerile cumulate de 10% pentru fiecare prieten adus. Astfel: dacă aduci un prieten ai 10% reducere, daca aduci 2 prieteni ai 20% reducere etc. Reducerea maxima acordată este de 100% şi se aplică doar celui ce îsi aduce prietenii.
Vezi toate ofertele active »