Cursuri pe Facebook Cursuri pe Google+ Cursuri pe Twitter

Limba franceza nivel mediu pentru adulti

Cursuri de limbi straineLimba franceza este o limbă oficială în 29 de state, majoritatea alcătuind aşa numita, în franceză, La Francophonie, comunitatea statelor ce folosesc oficial limba franceza. Potrivit Uniunii Europene, 129 de milioane (26% din cei 497,198,740) de oameni în cele 27 ţări membre utilizează franceza, dintre care 65 milioane(12%) sunt vorbitori nativi şi 69 milioane (14%) ori o vorbesc ca limbă secundară sau limbă străină, fapt ce o face a 3-a cea mai vorbită limbă secundară din Uniunea Europeană, după germană şi engleză.

Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti se desfăşoară la sediul nostru din Bld. Chisinau nr.1, Complexul comercial Cercul Magic (Piata Delfinului), la etajul 1.

Scopul cursului
Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti organizate de IATOM Training Centre au ca scop dezvoltarea la nivel mediu a celor cinci competenţe fundamentale (înţelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înţelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacţiunea în conversaţie) în scopul folosirii active a limbii în situaţii concrete.

Profesorii
Cursurile IATOM Training Centre de limba franceza nivel mediu pentru adulti sunt predate de profesori cu experienţă şi traducători autorizaţi.

Grupe
Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti sunt desfăşurate pe grupe acătuite din 3-5 cursanţi, 6-9 cursanţi sau individual (profesor-cursant).

Poţi rezerva chiar azi un loc la cursul Limba franceza nivel mediu pentru adulti completând formularul nostru online.

Structura cursului:

O sesiune cuprinde 2 ore de 2 ori pe săptămână.
Cursul este alcătuit din 2 module.

Modulul 1 are 28 ore (7 săptămâni).
Modulul 2 are 28 ore (7 săptămâni).
56 de ore (14 săptămâni) în total.

Oferte pentru cursuri:

Solicită acum o ofertă de preţ pentru cursul:
Limba franceza nivel mediu pentru adulti »

Puteţi beneficia acum de reducerea de 10% la plata integrală a oricarui modul pentru orice curs de limbi straine ales de dumneavoastră.

Solicitaţi online oferta de preţ pentru cursul dorit de dumneavoastră.
Vezi toate ofertele active »