Cursuri pe Facebook Cursuri pe Google+ Cursuri pe Twitter

Limba franceza nivel mediu pentru adulti

Cursuri de limbi straineLimba franceza este o limbă oficială în 29 de state, majoritatea formând aşa numita, în franceză, La Francophonie, comunitatea ţărilor ce folosesc oficial limba franceza. Potrivit Uniunii Europene, 129 de milioane (26% din cei 497,198,740) de oameni în cele 27 ţări membre utilizează franceza, dintre care 65 milioane(12%) sunt vorbitori nativi şi 69 milioane (14%) ori o vorbesc ca limbă secundară sau limbă străină, fapt ce o face a 3-a cea mai vorbită limbă secundară din Uniune, după engleză şi germană.

Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti se organizează la centrul nostru din Bld. Chisinau nr.1, Complexul comercial Cercul Magic (Piata Delfinului), la etajul 1.

Scopul cursului
Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti organizate de IATOM Training Centre urmaresc dezvoltarea la nivel mediu a celor cinci abilităţi necesare (înţelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înţelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacţiunea în conversaţie) cu scopul folosirii active a limbii în situaţii concrete.

Profesorii
Cursurile IATOM Training Centre de limba franceza nivel mediu pentru adulti sunt predate de profesori cu experienţă şi traducători autorizaţi.

Grupe
Cursurile de limba franceza nivel mediu pentru adulti sunt organizate in grupe acătuite din 3-5 cursanţi, 6-9 cursanţi sau individual (cursant-profesor).

Poţi rezerva chiar azi un loc la cursul Limba franceza nivel mediu pentru adulti completând formularul nostru online.

Structura cursului:

O şedinţă cuprinde 2 ore de 2 ori pe săptămână.
Cursul este împărţit pe 2 module.

Modulul 1 are 28 ore (7 săptămâni).
Modulul 2 are 28 ore (7 săptămâni).
56 de ore (14 săptămâni) în total.

Oferte pentru cursuri:

Solicită acum o ofertă de preţ pentru cursul:
Limba franceza nivel mediu pentru adulti »

Beneficiază acum de reducerile cumulate de 10% pentru fiecare prieten adus. Astfel: dacă aduci un prieten ai 10% reducere, daca aduci 2 prieteni ai 20% reducere etc. Reducerea maxima acordată este de 100% şi se aplică doar celui ce îsi aduce prietenii.
Vezi toate ofertele active »